زهرا توکل

زهرا توکل

مربی آموزشگاه مجلل

متولد سال 1325

نام پدر:  صادق

مدرک تحصیلی: :کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی داخلی دانشگاه تهران،  کارشناسی روابط عمومی، کارشناسی آشپزی بین الملل و کاردانی آشپزی ، گواهینامه های مهارت و مربیگری شیرینی پزی، آشپزی ، هنر و مدیریت آموزشگاه

آدرس الکترونیکی: mojalal-ans@gmail.com

تلفن محل کار : 44235204  –  44207672

تلفن همراه: 09125167435

کد تدریس دانشگاه علمی کاربردی: 002929

  • بیش از30 سال تدریس در دبیرستان و هنرستان
  • فعالیت گروه های آموزشی، سازمان آموزش و پرورش و دفتر کاردانش و مهارتی وزارت آموزش و پرورش
  • داور مسابقات مهارتی هنرجویان
  • داور مسابقات المپیاد مهارتی قنادی مرحله استانی و کشوری در چند دوره
  • تاسیس آموزشگاه شیرینی پزی و آشپزی در سال 78 و دریافت کارت مهارت فنی قنادی، آشپزی و کارت های مربیگری و فعالیت در اداره و آموزش رشته های قنادی  و آشپزی و مدیریت خانواده و بتدریج در رشته های خیاطی و نان و آشپزی غذاهای دریایی و بین الملل و سنتی.
  • داور جشنواره الگوهای برتر در رشته شیرینی پزی و آشپزی تهران
  • بعنوان آموزشگاه برتر در بخش همایش تهران
  • بعنوان مدیر نمونه کشور انتخاب و لوح تقدیر وهدیه دریافت شد ( سال 87)
  • اجرای دوره های ضمن خدمت کشوری در رشته آشپزی ( سال 88)
  • مدرس و مجری دوره ضمن خدمت ( دبیران آموزش و پرورش ) شیرینی پزی کشور( سال 89)
  • مدرس دانشگاه علمی کاربردی (مرکز 3 ) در رشته آشپزی در سالهای 84و83
  • مدرس دانشگاه علمی کاربردی (هتل های هما ) در رشته کاردانی آشپزی در سال 91-90
  • مدرس دانشگاه علمی کاربردی ( مرکز 3 صنعت جهانگردی و هتلداری) در رشته های قنادی ،آشپزی، مدیریت آشپزخانه، عملیات و تجهیزات آشپزخانه از 83-82 تا کنون
  • مدرس دانشگاه علمی کاربردی مرکز پیشتازان آیین زندگی از سال 88تا93
  • تالیف کتاب ( هنر در خانه، هنر شیرینی پزی و آشپزی و پذیرایی از میهمان) از طرف وزارت آموزش و پرورش دفتر تالیف
  • فعالیت در نشر مقاله هنر شیرینی پزی
  • فعالیت در نشر مقاله تخصصی آشپزی و شیرینی پزی ( آشپزباشی ، خورنوش)
  • بعنوان عضو هیات تحریر مجله خورنوش ( آشپزی برتر)
  • شرکت در سمینار بین المللی آموزش مدولار
  • کسب عنوان استاد نمونه از دانشگاه علمی کاربردی مرکز 3 صنعت جهانگردی و دریافت لوح تقدیر
  • تالیف کتاب شیرینی پزی 1و2 مطابق استاندارد رشته هتلداری دانشگاه علمی کاربردی
  • تالیف کتاب هنر آشپزی 1و2 مطابق استاندارد رشته هتلداری دانشگاه علمی کاربردی
  • داور جشنواره غذا و شیرینی دانشجویان دانشگاه خواجه نصیر سالهای 90 و 91
  • داور جشنواره غذا و شیرینی دانشجویان دانشگاه خواجه نصیر سالهای 93
  • طی دوره ارزشیابی آموخته ها و طرح درس از سازمان فنی و حرفه ای تربیت مدرس و دریافت گواهینامه
  • تدریس دوره های کاردانی و کارشناسی رشته های هتلداری و جهانگردی و مدیریت هتلداری
  • رتبه اول، رتبه بندی اعتبارسنجی پروتال سازمان فنی و حرفه ای در مرکز 13( سال 1395)
  • آزمونگر سازمان فنی و حرفه ای
  • بازرس صنف صنایع غذایی
  • همکاری در تدوین استاندارد جدید رشته مدیریت خانواده در کار گروه مدیریت و برنامه ریزی خانواده
  • همکاری در اصلاح بانک سوالات آشپزی و شیرینی پزی سازمان فنی و حرفه ای
  • همکاری در تدوین استاندارد جدید رشته قنادی هتل داری در کار گروه هتل داری اداره کل سازمان فنی و حرفه ای
  • شرکت در همایش توسعه اقتصادی در وزارت کار امور اجتماعی
  • همکاری با هیات همگنان و بازرسی در رتبه بندی اعتبارسنجی پروتال سازمان فنی و حرفه ای در مرکز 13
  • شرکت در برگزاری نمایشگاه های 22 بهمن و 6 مرداد در سال های 1395-1394 با ابتکار سرکار خانم امیری مسئول محترم سازمان فنی و حرفه ای در مرکز 13
  • رتبه اول درطرح اعتبارسنجی موسسات کارآموزی استان تهران درسال97
  • ارتقاء مهارت حرفه ای به مدت8ساعت در تاریخ 30/10/97
  • مجوز برگزاری طرح ایران مهارت بین اداره کل آموزش فنی وحرفه ای استان تهران و آموزش و پرورش شهر تهران مورخ 21/6/97 در رشته های صنایع غذایی – خدمات آموزشی – هتلداری – هنرهای تجسمی – بهداشت و ایمنی – خدمات تغذیه ای – صنایع پوشاک

 

    مجتمع آموزشی، فنی و هنری مجلل

    آموزشگاه مجلل برگزارکننده‌ی دوره‌ها و کارگاه‌های تخصصی در رشته‌های:

    مدیریت خانواده
    آشپزی و شیرینی پزی
    هتلداری و گردشگری
    طراحی دوخت
    صنایع دستی

    آدرس

    بلوار مرزداران، بین ایثار و آریافر، پلاک 106، طبقه سوم

    تلفن:

    44207672
    44235204
    09125167435

    ایمیل

    mojalal-ans@gmail.com